Ellen van der Meer

Ellen van der Meer

Mijn naam is Ellen van der Meer, ik werk sinds 1 september 2019 bij Maatwerk Autisme.

Hiervoor heb ik 8 jaar met plezier gewerkt bij Woondroom Maassluis als Persoonlijk Begeleider. Bij Woondroom Maassluis heb ik de opleiding Post MBO autisme en een gatekeeperstraining gevolgd.

Mijn droom is om, samen met de mediënten, een winkeltje te starten bij Maatwerk Autisme. Ik vind het leuk om de zelfgemaakte en zelf gekweekte producten te verkopen en zo de dagbesteding van onze mediënten te vergroten en om ze zo op een laagdrempelige manier in contact te brengen met anderen. In het klein hebben we hier al een start mee gemaakt.

Ik heb geleerd dat je met hele kleine stapjes en veel geduld, veel kunt bereiken met mensen met ASS. Dat is wat ik zo mooi vind aan dit werk. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich waardevol voelt.