Moestuin

Moestuin

Maatwerk Moestuin

In de Maatwerk Moestuin werken vrijwilligers, begeleiders en mediënten samen aan het verbouwen van groenten, fruit en kruiden.

Omdat het woord cliënt door veel mensen geassocieerd wordt met werken of wonen in een instelling, spreken we bij Maatwerk Autisme over “mediënten“.  Dit is een samenvoeging van de woorden “cliënt” en “medewerker”. Medewerker omdat je soms mee werkt aan een productieve opdracht, maar ook omdat je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.

De Maatwerk Moestuin ligt in het mooie landelijke gebied van Wilgenrijk naast de schaapskooi. Mediënten genieten van het werken in de natuur, de mooie omgeving en, bij elke oogst, van de opbrengst van hun harde werk.

Produkten
Maatwerk Moestuin nodigt de bewoners van Wilgenrijk en anderen geïnteresseerden van harte uit om eens te komen proeven van onze fruitbomen en andere oogst. Maatwerk Moestuin draagt op deze manier graag bij aan een mooie verbinding tussen de moestuin, mediënten en de lokale omgeving. Tegen een vergoeding kunt u zelfs uw eigen avondmaaltijd van eerlijk verbouwde groenten en fruit bij elkaar kiezen.

Restaurants Smaak & Meer en Le Marais, maar ook grandcafé De Waker en groene vergaderlocatie De Polderij allen te Maassluis, zijn inmiddels een trouwe afnemers van onze produkten.

In de (nabije) toekomst hopen we groentepakketten (inclusief toepasselijke recepten), bloemen en gedroogde thee aan te bieden.2019 zal het jaar van de opbouw zijn. In 2020 willen we onze mooie plannen verder vorm geven. Onze wens is om groenten aan te bieden in groentepakketten met mogelijke recepten. Ook willen we bloemen en gedroogde thee aanbieden.

De moestuin