Nico Zeeman

Nico Zeeman

Mijn naam is Nico Zeeman. Ik ben 60 jaar en sinds november 2015 werkzaam bij Maatwerk Autisme.

Voor Maatwerk Autisme ben ik 5 jaar werkzaam geweest als sociotherapeut bij stichting JJC (jeugdformaat-Jutters combinatie)  deze organisatie  biedt specialistische jeugd- en opvoedhulp voor alle kinderen en hun ouders die het op eigen kracht even niet meer redden.

Bij Maatwerk Autisme heb ik de voor mij ontbrekende schakel in mijn werk gevonden in het begeleiden van mensen die op de een of andere manier niet volledig zelfstandig kunnen zijn.

Hier krijg ik de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen, onder meer door aanvullende cursussen te volgen. De samenwerking met mijn collega’s ervaar ik als zeer prettig en ontspannen.

Maatwerk Autisme is volop in ontwikkeling. We hebben verschillende pijlers waarmee wij de mensen kunnen helpen zoals onze moestuin, specialistische hulp voor hoogbegaafde jongeren en sinds kort hebben we ook een fitnessruimte. Daarnaast hebben we ook een klusruimte, de houtshop alwaar ikzelf begeleiding geef aan de mensen die iets willen creëren met hout.

Naast mijn passie om mensen te helpen die het om wat voor reden wat moeilijker hebben in de maatschappij, kan ik ook in de houtbewerking mijn ei volledig kwijt. Deze passie deel ik graag met onze mediënten.